رستگاری با اُملت
از خِلال روزمرگیها:
همیشه دلم میخواد بدونم بعضی ترکیبهای شگفتانگیز مثل دلمه یا مخلوط تخممرغ و گوجه رو چه کسی کشف کرده؟ اولین بار کی بوده که تونسته به تخممرغ به یه شکل متفاوت نگاه کنه و مبتکرانه یه تخممرغ ساده رو به یه غذای تقریبا همهپسند تبدیل کنه؟ فلسفهی ترکیب غذاها همونقدر برام جالبه که فلسفهی به هم وصل کردن حروف و ساختن کلمات. به نظرم آدمای باهوش فقط اونایی نیستن که فرمولای ریاضی و شیمی رو کشف میکنن یا قضایای هندسی رو اثبات میکنن یا کسانی که دست به ساختن زبان و واژههای نو میزنن، بلکه مخترع املت هم آدم باهوش و باذکاوت و احتمالا تنبلی بوده و ترکیب خوشمزهای ساخته که میشه تو وعدهی صبحانه و ناهار و شام خورد و هی غصهی "حالا چی بخوریم؟" رو نخورد. البته اگر چند پَر ریحون و نون تازه و لیموی خوشعطر و یه لیوان دوغ مَشتی هم کنارش باشه و توی ماهیتابه رویی درست شده باشه که دیگه میشه همهی غمها رو برای ساعتی از یاد برد!
- ۹۵/۱۰/۱۶
من دوست دارم گوجه اش رنده شده باچه :،دی